Kennismaken

Het is en blijft spannend om de juiste basisschool te kiezen voor uw kind. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u eerst even wilt komen kijken. U bent van harte welkom om kennis te maken met ons, het open onderwijs, de prachtige locatie en de mooie activiteiten die we ondernemen.

Gedurende het gehele schooljaar kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek en rondleiding aanvragen bij de directie (zie contact)

Wat kunt u verwachten?

We geven u informatie over de lesprogramma’s, de doorlopende leerlijnen, ouder-kind gesprekken, het zorgsysteem, de wendagen, het inschrijven, de cultuur op school en nog veel meer. Daarnaast krijgt u uiteraard een rondleiding en maken onze leerkrachten graag kennis met u. We kunnen ons voorstellen dat u de informatie thuis nog eens rustig wilt nalezen en daarom ontvangt u van ons een informatiepakketje. Als u het leuk vindt, mogen de kinderen meekomen. Zij moeten zich tenslotte prettig en thuis voelen bij ons op school. Voelt u zich van harte welkom!

We zien u graag op onze fijne school!

Volg ons ook op social media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

"De Merwedeschool is laagdrempelig en heeft lieve leerkrachten. Ze bieden fijn, passend onderwijs en organiseren heel leuke activiteiten. Het is gewoon een fijne plek om te zijn."